Logo magazínu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

3/8
Prohlédnout znovu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

Příprava čerstvého masa pro výrobu mletých mas | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady jede po pásu už naporcované rozemleté maso | Blesk – Zbyněk Schnapka
Naložené boky jsou připravené k uzení | Blesk – Zbyněk Schnapka
Toto jsou pečeně vytažené z udírny | Blesk – Zbyněk Schnapka
V této hale se například krájí vepřová kýta na řízky či se tady zpracovává krkovice | Blesk – Zbyněk Schnapka
Již zabalené mleté maso opatřené etiketou | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady se skladují hovězí kýty. Odtud jdou k dalšímu zpracování. | Blesk – Zbyněk Schnapka
Dezinfekční přístroj na ruce | Blesk – Zbyněk Schnapka

Zpověď Pekarové o snaze otěhotnět: „Musela jsem to uzavřít.“ Těžkých 10 let i vděk manželovi

Zuzana Belohorcová (49) exkluzivně: Zpověď o konci pekla! O manželství s podnikatelem Hájkem

Účastníci dětského tábora agentury H+H: Hrozivá svědectví a obvinění! Instruktoři zneužívali mladistvé?

Konečná tajila nemoc: 20 let s roztroušenou sklerózou! „Mám ji a žiju s ní“

Poslední úsměv Honzíka (†6): Dojemné gesto motorkáře, za pár dní hoch zemřel

Jiří Ježek otevřeně v pořadu Tániny bomby: O sexu před závody i pletkách ve StarDance