Logo magazínu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

3/8
Prohlédnout znovu

Návštěva masokombinátu u Prahy: Stejné maso mají pro Čechy i Němce...

Příprava čerstvého masa pro výrobu mletých mas | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady jede po pásu už naporcované rozemleté maso | Blesk – Zbyněk Schnapka
Naložené boky jsou připravené k uzení | Blesk – Zbyněk Schnapka
Toto jsou pečeně vytažené z udírny | Blesk – Zbyněk Schnapka
V této hale se například krájí vepřová kýta na řízky či se tady zpracovává krkovice | Blesk – Zbyněk Schnapka
Již zabalené mleté maso opatřené etiketou | Blesk – Zbyněk Schnapka
Tady se skladují hovězí kýty. Odtud jdou k dalšímu zpracování. | Blesk – Zbyněk Schnapka
Dezinfekční přístroj na ruce | Blesk – Zbyněk Schnapka

Režisér Zdeněk Troška (72): Detaily o zvláštní chorobě!

Fiala i Babiš tasili své trumfy: Co slíbili rivalové voličům a čím se uráželi?

Expertka o obědech ve školních jídelnách: Zmizí definitivně proslulé UHO?

Richterová pro Blesk: „Sprosťárny na mě pořvávají běžně.“ »Práskla« sázku o Bartošovy dredy a chce 25 poslanců

Ministr Válek v Děčíně chválil: Díky Blesk Ordinaci více dbáme na prevenci! Davy »léčil« i Michal David

Scenárista Ivan Hubač poprvé o lásce Veronice Žilkové: Žijeme zvlášť...