Logo magazínu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

4/23
Prohlédnout znovu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

Češi mají nový zvyk - odpírat si obědy v restauracích během všedních dnů, vše si vynahradí o víkendech. | Profimedia.cz
Tržby restauratérů v dubnu vzrostly o více než 6 procent. | infografika Blesku
. | Shutterstock
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner, gastronom, člen Českého gastronomického institutu a spolumajitel restaurace Červený Jelen. | beermaster
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka a Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Příprava toustů pro Maxijedlíka. | Zdeněk Matyáš
Provozní Elpíčka Pavel Sedláček při přípravě Maxijedlíkových toustů. | Zdeněk Matyáš
Jan Procházka z bankovní rady České národní banky. | ČNB

ONLINE Český slavík 2025 je tady: Hvězdy se předhánějí v extravaganci!

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se

Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě