Logo magazínu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

3/23
Prohlédnout znovu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

Češi mají nový zvyk - odpírat si obědy v restauracích během všedních dnů, vše si vynahradí o víkendech. | Profimedia.cz
Tržby restauratérů v dubnu vzrostly o více než 6 procent. | infografika Blesku
. | Shutterstock
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner, gastronom, člen Českého gastronomického institutu a spolumajitel restaurace Červený Jelen. | beermaster
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka a Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Příprava toustů pro Maxijedlíka. | Zdeněk Matyáš
Provozní Elpíčka Pavel Sedláček při přípravě Maxijedlíkových toustů. | Zdeněk Matyáš
Jan Procházka z bankovní rady České národní banky. | ČNB

Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost

Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!

Trump dal Putinovi ultimátum: Dohoda o konci války do 50 dní, jinak přijdou „brutální“ sankce

Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!

Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou

Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...