Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!
Češi mají nový zvyk - odpírat si obědy v restauracích během všedních dnů, vše si vynahradí o víkendech.
|
Profimedia.cz
Tržby restauratérů v dubnu vzrostly o více než 6 procent.
|
infografika Blesku
.
|
Shutterstock
Pražská restaurace U Fleků
|
Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků
|
Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků
|
Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků
|
Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků
|
Blesk:Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost.
|
Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost.
|
Renata Matějková
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner, gastronom, člen Českého gastronomického institutu a spolumajitel restaurace Červený Jelen.
|
beermaster
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka a Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024)
|
Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Příprava toustů pro Maxijedlíka.
|
Zdeněk Matyáš
Provozní Elpíčka Pavel Sedláček při přípravě Maxijedlíkových toustů.
|
Zdeněk Matyáš
Jan Procházka z bankovní rady České národní banky.
|
ČNB