Logo magazínu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

1/23
Prohlédnout znovu

Hospodské trápí nedostatkový a drahý personál, i proto… Oběd s příplatkem, průměr je 189 korun!

Češi mají nový zvyk - odpírat si obědy v restauracích během všedních dnů, vše si vynahradí o víkendech. | Profimedia.cz
Tržby restauratérů v dubnu vzrostly o více než 6 procent. | infografika Blesku
. | Shutterstock
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Pražská restaurace U Fleků | Blesk:Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Takto to vypadá v hostinci U Fleků dnes. Podnik si uchovává neopakovatelnou starobylost. | Renata Matějková
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Luboš Kastner, gastronom, člen Českého gastronomického institutu a spolumajitel restaurace Červený Jelen. | beermaster
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka a Luboš Kastner na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Vladimír Sirotek ze společnosti Dotykačka na tiskové konferenci k aktuálnímu stavu gastronomie (18.1.2024) | Blesk:FOTO: Jiří Koťátko / CNC
Příprava toustů pro Maxijedlíka. | Zdeněk Matyáš
Provozní Elpíčka Pavel Sedláček při přípravě Maxijedlíkových toustů. | Zdeněk Matyáš
Jan Procházka z bankovní rady České národní banky. | ČNB

Po vážné nemoci zemřela Dana Drábová (†64), šéfka Státního úřadu pro jadernou bezpečnost

Jaderná influencerka Dana Drábová (†64): Co prozradil poslední tweet?

Odvaha, humor, odbornost... Tohle bolí. Petr Pavel i další politici vzpomínají na Danu Drábovou (†64)

Obamovi po zvěstech o rozvodu slaví výročí: „Nejlepší rozhodnutí mého života,“ píše exprezident

Žena si domluvila za úplatu znásilnění své dcery (8)! Jiným rodila děti

Pěsti v baru za účasti esa Motoristů: Svědek pro Blesk: Začal si Turek a jeho gorily!