Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci.
|
Foto Blesk - Václav Raufer
Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci.
|
Foto Blesk - Václav Raufer
Bunkry (řapíky) budou sloužit jako kuřárna nebo jako vinný sklípek.
|
Foto Blesk - Václav Raufer
Francouzský šéfkuchař Marc Veyrat
|
ČTK
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů.
|
Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů.
|
Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák