Logo magazínu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

3/6
Prohlédnout znovu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Bunkry (řapíky) budou sloužit jako kuřárna nebo jako vinný sklípek. | Foto Blesk - Václav Raufer
Francouzský šéfkuchař Marc Veyrat | ČTK
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák

Drama na vánočním ruském kole v Olomouci: Hasiči museli z kolotoče sundat 34 lidí

Všechny zásadní momenty Slavíků: Nezvěstné sošky i rozchod v přímém přenosu!

Horský záchranář Roman zemřel po vážném zranění! Bolestná slova kolegů i starostky

Pod mladíkem (†20) se na plese na Slovensku podlomilo zábradlí: Pád nepřežil

Cestující v šoku! Let z Prahy do Egypta se musel vrátit zpátky: Boeing skoro hodinu kroužil nad městem

Divoká Absolonová na tajné party po Slavících: Těsné objetí s Dykem