Logo magazínu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

3/6
Prohlédnout znovu

Otevře hospodu Na mýtince: Za 150 milionů!

Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Objekty u Lhotky u Berouna, kde chce šéfkuchař Marc Vyrat vytvořit luxusní přírodní restauraci. | Foto Blesk - Václav Raufer
Bunkry (řapíky) budou sloužit jako kuřárna nebo jako vinný sklípek. | Foto Blesk - Václav Raufer
Francouzský šéfkuchař Marc Veyrat | ČTK
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák
Komplex by měl být koncipován tak, aby tu lidé strávili víc času než jeden večer. Budou moci přespat v hobitích norách zapuštěných v kopci nebo v chatkách v korunách stromů. | Vizualizace pro Blesk – Patrik Dolák

Moravec pro Blesk o lidech, co k němu nechodí: Pro Zemana jsme hnůj a póvl! Babiš debaty zruší

Rázný krok vdovy Ivany: 510 patentů na jméno Gott!

Návrat EET po volbách? Schillerová je pro. Skopeček z ODS: Nikdo nespočítal přínos

Krádeže, pokuty i nečekaná překvapení: Velký návod, jak se nedostat v Itálii do problémů

Trumpovy zdravotní problémy: Další zakrytá modřina na ruce, oteklé kotníky. Co se mu děje?

Lucie strávila 18 let v kutnohorské sektě u Richarda Š.(†50): Jeho smrti jsem nevěřila, zhroutil se mi celý svět