Potraviny zvyšující riziko vzniku rakoviny v těle: Čemu se podle dietoložky vyhnout?
2
/
4
Prohlédnout znovu
Potraviny zvyšující riziko vzniku rakoviny v těle: Čemu se podle dietoložky vyhnout?
Dietoložka Nichole Andrews porazila rakovinu a ve své praxi se nyní zaměřuje na její prevenci.
|
TikTok/@oncology.nutrition.rd, iStock
Dietoložka Nichole Andrews porazila rakovinu a ve své praxi se nyní zmaěřuje na její prevenci.
|
TikTok/@oncology.nutrition.rd
Dietoložka Nichole Andrews
|
TikTok
Dietoložka Nichole Andrews
|
TikTok
Poslední chvíle Duky: „Věděli jsme, že naděje pohasíná,“ popsal svědek
Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice
Zákulisí první Sněmovny: Macinkova omluva za „p*ču“, stres nováčků a poslanec Fiala
Tragický návrat z halloweenského večírku u Vlčan: Dominik (†18) měl řidičák jen chvilku!
Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky
Exekuční dražba domu Horsta Siegla (56): Komu dluží miliony