Logo magazínu

Potraviny zvyšující riziko vzniku rakoviny v těle: Čemu se podle dietoložky vyhnout?

1/4
Prohlédnout znovu

Potraviny zvyšující riziko vzniku rakoviny v těle: Čemu se podle dietoložky vyhnout?

Dietoložka Nichole Andrews porazila rakovinu a ve své praxi se nyní zaměřuje na její prevenci. | TikTok/@oncology.nutrition.rd, iStock
Dietoložka Nichole Andrews porazila rakovinu a ve své praxi se nyní zmaěřuje na její prevenci. | TikTok/@oncology.nutrition.rd
Dietoložka Nichole Andrews | TikTok
Dietoložka Nichole Andrews | TikTok

Poslední chvíle Duky: „Věděli jsme, že naděje pohasíná,“ popsal svědek

Majetek po Aničce Slováčkové (†29): Chyba v závěti! Změnila dědice

Zákulisí první Sněmovny: Macinkova omluva za „p*ču“, stres nováčků a poslanec Fiala

Tragický návrat z halloweenského večírku u Vlčan: Dominik (†18) měl řidičák jen chvilku!

Vila nejbohatšího Čecha je na prodej: Kellnerův skvost za 50 milionů! Vadili mu chataři a sekačky

Exekuční dražba domu Horsta Siegla (56): Komu dluží miliony