Logo magazínu

Velký test švestkových povidel: Sladí je a dobarvují!

13/14
Prohlédnout znovu

Velký test švestkových povidel: Sladí je a dobarvují!

Povidla | Shutterstock
Povidla bývala odlišná od džemů a marmelád právě tím, že se do nich nepřidával cukr. | archiv Blesku
Tradiční povidla se vždycky obešla bez konzervantů. | Shutterstock
Povidla dříve sloužila jako sladidlo. | Shutterstock
Penny Švestková povidla | Dan Černovský
Basic Povidla | Dan Černovský
Fruta Švestková povidla slazená | Dan Černovský
Korrekt Švestková povidla | Dan Černovský
Nova Švestková povidla | Dan Černovský
Sweet Plum paste | Dan Černovský
Schwartau Pflaumenmus | Dan Černovský
Sympathica Švestková povidla | Dan Černovský
Hamé Slazená švestková povidla | Dan Černovský
Clever Povidla švestková | Dan Černovský

Po fotkách Nedvěda s krásnou Kristýnou: Důvěřivá Dara (52) promluvila! Co se děje v bytě Pavla

„Estébák i vlastizrádci.“ Politologové: Co předcházelo útoku na Babiše a kdo selhal?

Hádky ve studiu Blesku nejen o Ukrajině: „Kecy si nechte,“ udeřil Juchelka na Bartoška

Mrazivá slova sousedů o vrahovi těhotné Karin (†20): Něco v něm vřelo! Byla to jen otázka času...

Otec holčičku přivazoval k židli, aby se nenaučila chodit, popisuje šokující příběhy z Klokánku Hanka Kupková

Čína ukázala jaderné zbraně. Diktátoři se prošli na červeném koberci, přihlížel i Fico