Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
5
/
5
Prohlédnout znovu
Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
Tradiční pochoutky československých bufetů
|
archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu
|
Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám.
|
scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
archiv
Zeman po operaci tlustého střeva: Pustili ho z nemocnice! První foto
Cibulková kvůli zdraví končí v Polabí: Mají za ni překvapivou náhradu!
Mrštná fena na pět hodin zastavila pražské metro: DPP to majitelce spočítal, vyzval ji k úhradě škod
Tragická smrt v dovolenkovém ráji: Motorkář srazil Čecha, ten na místě zemřel
Ruský soud potrestal Češku za boj na straně Ukrajiny: Dostala 13 let vězení!
Tadeášek zmizel z kočárku před lahůdkami: Policie po něm pátrala 25 dnů