Logo magazínu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

3/5
Prohlédnout znovu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

Tradiční pochoutky československých bufetů | archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu | Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám. | scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | archiv

Turecko zasáhlo silné zemětřesení o síle 6,1 stupně! Otřesy až v Istanbulu a desítky zraněných

Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!

Advokát Ortman o propuštění Jansty: Vazba v Česku je horší než trest! Jen záchod, cela a kolečko na dvoře

Děsivá nehoda u Netřebic: „Superbourák“ skončil v plamenech!

Dara Rolins po fotkách Nedvěda s jinou: Pravda o jejich vztahu a velkých změnách!

Velká zpráva o seniorech a důchodech: Průměrná penze se přiblíží 22 tisícům. A ženy stále berou na hůl