Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
Tradiční pochoutky československých bufetů
|
archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu
|
Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám.
|
scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
archiv
Turecko zasáhlo silné zemětřesení o síle 6,1 stupně! Otřesy až v Istanbulu a desítky zraněných
Dohra pohřbu Jiřího Krampola (†87): Pro nesměl syn sedět v první řadě? Vysvětlení od Teniskožrouta!
Advokát Ortman o propuštění Jansty: Vazba v Česku je horší než trest! Jen záchod, cela a kolečko na dvoře
Děsivá nehoda u Netřebic: „Superbourák“ skončil v plamenech!
Dara Rolins po fotkách Nedvěda s jinou: Pravda o jejich vztahu a velkých změnách!
Velká zpráva o seniorech a důchodech: Průměrná penze se přiblíží 22 tisícům. A ženy stále berou na hůl