Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
2
/
5
Prohlédnout znovu
Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?
Tradiční pochoutky československých bufetů
|
archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu
|
Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám.
|
scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy.
|
archiv
Majetkové rošambo: Jiří Adamec o všechno přišel! Kdo shrábl jeho nemovitosti?
Olga Menzelová 5 let pro smrti Jirky (†82): Zásnuby s egyptologem!
Napadení bezbranné ženy v Jablonci: Dupání i kopy do obličeje!
Francouzský exprezident Sarkozy dostal pět let natvrdo. Do vězení musí, i když se odvolá
Trýznivá vražda stařečka (†80) v Kunraticích: Práce rumunského gangu! V Česku loupili i vyhrožovali
Falešná dcera chtěla peníze: Redaktorka jí dala lekci! Na trik podvodníků naletěla i Žilková