Logo magazínu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

2/5
Prohlédnout znovu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

Tradiční pochoutky československých bufetů | archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu | Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám. | scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | archiv

Majetkové rošambo: Jiří Adamec o všechno přišel! Kdo shrábl jeho nemovitosti?

Olga Menzelová 5 let pro smrti Jirky (†82): Zásnuby s egyptologem!

Napadení bezbranné ženy v Jablonci: Dupání i kopy do obličeje!

Francouzský exprezident Sarkozy dostal pět let natvrdo. Do vězení musí, i když se odvolá

Trýznivá vražda stařečka (†80) v Kunraticích: Práce rumunského gangu! V Česku loupili i vyhrožovali

Falešná dcera chtěla peníze: Redaktorka jí dala lekci! Na trik podvodníků naletěla i Žilková