Logo magazínu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

1/5
Prohlédnout znovu

Pochoutkový, vlašský, pařížský! Jak se liší saláty a z čeho se vůbec vyrábí?

Tradiční pochoutky československých bufetů | archiv Blesku
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | Foto Blesk - Dana Kolářová
Test pochoutkového salátu | Blesk.cz
Pařížskému salátu dodává chuť pařížský salám. | scom, archiv
Vlašák se má připravovat ze sladkokyselých okurek, salámu, brambor, hrášku, celeru, mrkve a majonézy. | archiv

Zeman po operaci tlustého střeva: Pustili ho z nemocnice! První foto

Cibulková kvůli zdraví končí v Polabí: Mají za ni překvapivou náhradu!

Mrštná fena na pět hodin zastavila pražské metro: DPP to majitelce spočítal, vyzval ji k úhradě škod

Tragická smrt v dovolenkovém ráji: Motorkář srazil Čecha, ten na místě zemřel

Ruský soud potrestal Češku za boj na straně Ukrajiny: Dostala 13 let vězení!

Tadeášek zmizel z kočárku před lahůdkami: Policie po něm pátrala 25 dnů