Logo magazínu

Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?

1/30
Prohlédnout znovu

Testovali jsme droždí na velikonoční pečení: Které vyhrálo na celé čáře?

Jak kvalitní je čerstvé a sušené droždí? Kterému dát při pečení přednost? | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Balírny Unima Droždí sušené | Michal Protivanský
Čerstvé pekařské droždí Pečení nás baví | Michal Protivanský
Dr. Oetker Droždí | Michal Protivanský
Pečení nás baví Fala Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Labeta Sušené droždí | Michal Protivanský
Pečení nás baví Noli Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Papa Baker Sušené droždí | Michal Protivanský
Saf-instant Droždí Pečení nás baví | Michal Protivanský
Uniferm Čerstvé pekařské droždí | Michal Protivanský
Vitana Droždí sušené pekařské | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze, kteří posuzovali výrobky v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Kdo nabyde nejvíc? (Znázorněné objemy pečiva jsou ilustrační) | Infografika Blesk

Miloš Zeman je po další operaci: Exprezident na JIPce a hrozba embolie

Zemřela Věra Křesadlová (†81), exmanželka Miloše Formana a matka jeho starších synů

První Okamurův krok v čele Sněmovny: Sundal z ní ukrajinskou vlajku a reakce politiků

Policisté pátrají po nebezpečném pachateli: Dítě bodl do hlavy!

Zoufalá rodina pátrá po Barboře (19): Zmizela s klukem a je prý vyděšená!

Zoufalá Míša Nosková pár hodin po soudu ohledně násilí: Kde mám dítě?!