Logo magazínu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

4/27
Prohlédnout znovu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

Myslíte si, že pod pojmem tavený sýr koupíte výrobek, který má na prvním místě ve složení sýry? Ale kdepak! U většiny testovaných »taveňáků« převažovala voda! | Michal Protivanský
Apetito Smetanové | Michal Protivanský
Albert Tavený lahodný sýr | Michal Protivanský
Boni Tavený sýr | Michal Protivanský
Clever Jemný tavený sýr | Michal Protivanský
K-Classic Cheesimo Classic, vítěz spotřebitelského testu | Michal Protivanský
Lacrum Tavený sýr smetanový | Michal Protivanský
Madeta Madetka Tavený smetanový sýr | Michal Protivanský
My Price Tavený sýr krémový | Michal Protivanský
Pilos Jemný tavený sýr klasik | Michal Protivanský
Tany Šumavský sýr smetanový | Michal Protivanský
Měly by mít příjemnou sýrovou chuť, jemnou a hladkou texturu a měly by být snadno roztíratelné. Podle odborníků většina testovaných tavených sýrů taková byla. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom

Otevřeli obálku s tajným vzkazem Masaryka: Mrazivá slova o smrti a pohřbu! A naštvaní Slováci

Podivná slova Břešťáka: Sbohem, lásko! Jen rok po svatbě a půl roku po smrti dcery

Rodina v bytě s desítkami potkanů týrala psa: Venku nebyl od března, dostával plenu

Vařili z prošlého masa? KFC v Česku řeší obří průšvih

Senior se oběsil přímo na náměstí: Škrticímu se nešťastníkovi kolemjdoucí nepomohli!

Slováček jel z nemocnice za Gelemovou: Rázná reakce Dády!