Logo magazínu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

4/27
Prohlédnout znovu

Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?

Myslíte si, že pod pojmem tavený sýr koupíte výrobek, který má na prvním místě ve složení sýry? Ale kdepak! U většiny testovaných »taveňáků« převažovala voda! | Michal Protivanský
Apetito Smetanové | Michal Protivanský
Albert Tavený lahodný sýr | Michal Protivanský
Boni Tavený sýr | Michal Protivanský
Clever Jemný tavený sýr | Michal Protivanský
K-Classic Cheesimo Classic, vítěz spotřebitelského testu | Michal Protivanský
Lacrum Tavený sýr smetanový | Michal Protivanský
Madeta Madetka Tavený smetanový sýr | Michal Protivanský
My Price Tavený sýr krémový | Michal Protivanský
Pilos Jemný tavený sýr klasik | Michal Protivanský
Tany Šumavský sýr smetanový | Michal Protivanský
Měly by mít příjemnou sýrovou chuť, jemnou a hladkou texturu a měly by být snadno roztíratelné. Podle odborníků většina testovaných tavených sýrů taková byla. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom
Jak kvalitní jsou tavené sýry v obchodech? | scom

Martin Krampol poprvé promluvil: Táto, krvácí mi srdce! Kdy za ním byl naposledy a co poznal?

Miroslava Janstu pustí na svobodu na kauci! Ludvík a Budinský ve vazbě zůstávají

Předseda asociace autoškol o chybějících komisařích: Stáří, vysoké nároky, málo peněz a nevděk. Co zachrání situaci?

Psychologické triky v restauracích: Jak jim nenaletět a zbytečně neutrácet?

Ostuda v Letňanech: Šílená matka na ledě!

Rybář Vágner chytil na Vranově monstum: Sumec má 268 cm!