Voda, nebo sýr? U »taveňáků« si hlídejte jednu věc! A co obávané tavicí soli?
Myslíte si, že pod pojmem tavený sýr koupíte výrobek, který má na prvním místě ve složení sýry? Ale kdepak! U většiny testovaných »taveňáků« převažovala voda!
|
Michal Protivanský
Apetito Smetanové
|
Michal Protivanský
Albert Tavený lahodný sýr
|
Michal Protivanský
Boni Tavený sýr
|
Michal Protivanský
Clever Jemný tavený sýr
|
Michal Protivanský
K-Classic Cheesimo Classic, vítěz spotřebitelského testu
|
Michal Protivanský
Lacrum Tavený sýr smetanový
|
Michal Protivanský
Madeta Madetka Tavený smetanový sýr
|
Michal Protivanský
My Price Tavený sýr krémový
|
Michal Protivanský
Pilos Jemný tavený sýr klasik
|
Michal Protivanský
Tany Šumavský sýr smetanový
|
Michal Protivanský
Měly by mít příjemnou sýrovou chuť, jemnou a hladkou texturu a měly by být snadno roztíratelné. Podle odborníků většina testovaných tavených sýrů taková byla.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský
Senzorického testu se zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT, kteří posuzovali tavené sýry v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha.
|
Michal Protivanský