Logo magazínu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

4/4
Prohlédnout znovu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč

Soud slavných doktorů kvůli vydírání v IKEM: Fialův poradce zneužil Pirka?

Noční návštěva Mareše a ženy u Hezuckého: Už mě dohání světlo, tryznu nechci

Feri požádal o předčasné propuštění! Za dvě znásilnění a pokus o něj si odseděl polovinu trestu

Místo modelingu nucení k sexu! Policie navrhla obžalovat autory porno projektu Czech Casting

Deset nožů, 45 ran, 17 do krku: Takhle před 11 lety vraždil Patrik C. „Identická“ vražda 22 dnů po propuštění

Vyšetřování Babiše kvůli nákupu vily ve Francii: Jmenování premiérem nevadí, uvedla prokuratura