Logo magazínu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

4/4
Prohlédnout znovu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč

Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Česko nejhorší v Evropě. Experti popsali tragickou výstavbu bytů a „rozcupovali“ sliby politiků

Meteorologové varují: Nejdřív tropických s 32 °C a pak hrozí bouřky s obřími kroupami!

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Pohřeb Tomáška, kterého zabil „mozkožrout“: Loučili se kamarádi i spoluhráči