Logo magazínu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

3/4
Prohlédnout znovu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč

Majetkové rošambo: Jiří Adamec o všechno přišel! Kdo shrábl jeho nemovitosti?

Olga Menzelová 5 let pro smrti Jirky (†82): Zásnuby s egyptologem!

Napadení bezbranné ženy v Jablonci: Dupání i kopy do obličeje!

Francouzský exprezident Sarkozy dostal pět let natvrdo. Do vězení musí, i když se odvolá

Trýznivá vražda stařečka (†80) v Kunraticích: Práce rumunského gangu! V Česku loupili i vyhrožovali

Falešná dcera chtěla peníze: Redaktorka jí dala lekci! Na trik podvodníků naletěla i Žilková