Logo magazínu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

2/4
Prohlédnout znovu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč

Ohnivá pohroma pro Chorvatsko! Kdo chce Čechy vyhnat z ráje? Místní loví »šíleného žháře«

Jiřina Bohdalová (94): Akutní operace srdce!

Hrozivá nehoda balonu: Osm mrtvých v Brazílii

Smrtící frajeřina na poli: Mladík (†18) a dítě (†8) zemřeli při driftování v BMW

U Sicílie se potopila „nepotopitelná“ superjachta: Utopili se vlivní podnikatelé

Legendární tenistka Navrátilová v obavách: Bude muset utéct z USA?