Logo magazínu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

2/4
Prohlédnout znovu

Po 7 letech jsme opět testovali »vepřovky«: Jak se změnila kvalita masových konzerv?

Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč

Borhyová v Hráčích o mamince v „triku" Babiše: To mi bylo nepříjemné

Jiří Krampol (†87) byl čtyřikrát ženatý: Tajemství jeho rozvodů!

Langer jako básník, Šlechtová u Pinkertonů a „zelený Bursík“. Co dnes dělají vrcholní expolitici?

Hrůza ve Zvoli: Lev utekl z klece a zaútočil na muže! Policie zvíře zastřelila 

Žádná kocovina, ale nádor! Ondřej po operaci oslepl a ochrnul, sestra za něj bojuje

Vyčůraná švagrová Michaela Schumachera: Jméno kvůli prachům!