Logo magazínu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

3/32
Prohlédnout znovu

Vepřovky z konzervy: Více masa, ale taky tučnější! Podle čeho vybírat?

Jak kvalitní jsou vepřové konzervy z obchodů? | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě Premium | Karel Kopáč
Rekord Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Česká chuťovka | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Senzorického hodnocení se opět zúčastnili odborníci z Vysoké školy chemicko-technologické (VŠCHT) v Praze. Celkem dvanáct zaškolených senzoriků hodnotilo konzervovaná vepřová masa za studena, v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Karel Kopáč
Albert | Karel Kopáč
Hamé | Karel Kopáč
Karlova Koruna | Karel Kopáč
MeiNing Vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové maso ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Pikok, vepřové koleno ve vlastní šťávě | Karel Kopáč
Premium Rekord | Karel Kopáč
Vepřové ve vlastní šťávě, Rekord | Karel Kopáč
Vepřové maso od sedláka | Karel Kopáč
Chuťovka, vepřové ve vlastní šťávě | Karel Kopáč

Slzy pro zesnulého Hezuckého (†55)! Srdceryvné vzkazy kolegů a Patrikův poslední fór

Manželka Hezuckého (†55) Nikola a její rozhodnutí z lásky: Nechtěla, aby Patrik přišel o vědomí!

Dívka na Královéhradecku se svíjela v křečích: Mohl za to „neviditelný zabiják“

Strážníka z Liberce v Brazílii přepadli tři muži: Tvrdě narazili

V litoměřické nemocnici zemřela 2 miminka: Jeden z nejlepších lékařů mimo službu?

Pořádně žhavá Mikulášská nadílka: Andílek Eva versus sexy čertice