Logo magazínu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

4/4
Prohlédnout znovu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

Velký test špekáčků již ve středečním Blesku! | scom
Opečený buřtík k létu prostě patří. | profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky. | profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo? | Foto Blesk - Martin Sekanina

Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?

Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli

Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc

Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!

Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?

Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!