Logo magazínu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

4/4
Prohlédnout znovu

Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté

Velký test špekáčků již ve středečním Blesku! | scom
Opečený buřtík k létu prostě patří. | profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky. | profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo? | Foto Blesk - Martin Sekanina

Top momenty oslavy Turkovy čtyřicítky: Ve Varech s blondýnou, synem boháče i přípitek v grandhotelu!

Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami

Turek pařil ve Varech i s kamarádkou ze Sněmovny: Vřelé vítání s „mazačkou“ příspěvků

Umírající Linda přišla po autonehodě o miminko: Dojemné chvilky u moře

Skromný pohřeb Drábové (†64): Obřad pro nejbližší i Matásek, Szántó a sjezd motorkářů

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu