Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
4
/
4
Prohlédnout znovu
Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
Velký test špekáčků již ve středečním Blesku!
|
scom
Opečený buřtík k létu prostě patří.
|
profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
|
profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo?
|
Foto Blesk - Martin Sekanina
Pavel Novotný pro Blesk: První dopis z vězení! Co mu nejvíce schází a čím si krátí čas?
Zdravotní potíže Evy Burešové se stupňují: Zoufalá žádost o pomoc! Doktoři? Problém nenašli
Platy politiků vzrostou o 5 procent? Premiér i šéf Sněmovny 308 tisíc, prezident 383 tisíc
Sbíráte v lese borůvky a houby? Českem se šíří zabijácký parazit!
Vztahová koučka o turistkách v Egyptě: Bez sexu několik let, na dovolené sedmý div světa! Jak funguje »šuk smlouva«?
Roger a Mirka Federerovi: Překvapivé odhalení o jejich vztahu!