Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
4
/
4
Prohlédnout znovu
Test špekáčků 2015: Jak je správně opékat, aby byly šťavnaté
Velký test špekáčků již ve středečním Blesku!
|
scom
Opečený buřtík k létu prostě patří.
|
profimedia.cz
Pozor, abyste vybrali kvalitní špekáčky.
|
profimedia.cz, archiv Blesku
České špekáčky jsme pro vás za pomoci odborníků testovali už v roce 2012. Co se od té doby změnilo?
|
Foto Blesk - Martin Sekanina
Top momenty oslavy Turkovy čtyřicítky: Ve Varech s blondýnou, synem boháče i přípitek v grandhotelu!
Zuzana Belohorcová na skok v Praze: Nejdřív svatební veletrh, a pak… Útěk s dětmi do Miami
Turek pařil ve Varech i s kamarádkou ze Sněmovny: Vřelé vítání s „mazačkou“ příspěvků
Umírající Linda přišla po autonehodě o miminko: Dojemné chvilky u moře
Skromný pohřeb Drábové (†64): Obřad pro nejbližší i Matásek, Szántó a sjezd motorkářů
Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu