Logo magazínu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

1/22
Prohlédnout znovu

Dobrá zpráva v testu grilovacích klobás: Jsou kvalitnější než dříve! Které vybrat?

Jak dopadly bílé grilovací klobásy v testu deníku Blesk? | Profimedia.cz
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Ponnath Bavorská grilovací klobása | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Griller Globus | Michal Protivanský
Albert Gril Bavorská klobáska bílá | Michal Protivanský
Řeznictví Globus Klobása k opékání Globus | Michal Protivanský
Na gril Bratwurst Bílá klobása | Michal Protivanský
Grill Master Bavarian Sausage | Michal Protivanský
Grill Party Party klobásky vepřové | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Albert Gril Bratwurst klobáska | Michal Protivanský
| Michal Protivanský
Dobré maso Na gril Bavorské klobásky | Michal Protivanský
Dobřejovické Grill Klobásy bavorské | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský
Senzorického testu se jako vždy zúčastnilo dvanáct zaškolených odborníků z VŠCHT v Praze, kteří posuzovali v troubě opečené klobásy v zázemí Laboratoře senzorické analýzy VŠCHT Praha. | Michal Protivanský

Miloš Zeman je po další operaci: Exprezident na JIPce a hrozba embolie

Zemřela Věra Křesadlová (†81), exmanželka Miloše Formana a matka jeho starších synů

První Okamurův krok v čele Sněmovny: Sundal z ní ukrajinskou vlajku

Policisté pátrají po nebezpečném pachateli: Dítě bodl do hlavy!

Zoufalá rodina pátrá po Barboře (19): Zmizela s klukem a je prý vyděšená!

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…