Logo magazínu

Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta

19/19
Prohlédnout znovu

Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta

Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se našel v odvětví, které pro něj bylo zcela cizí - začal vyrábět poctivé francouzsko-americké croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Lukáš Vašek je majitelem pekárny OH Deer Bakery, kde se smaží croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Dlouhodobě nejoblíbenější variantou croblih jsou podle Lukáše ty s Nutellou. | David Zima
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Podstatou croblih je jejich tvar připomínající americký donut, a croissantové těsto. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů. | Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům. | David Zima
Jeden obchod Oh Deer Bakery je k nalezení na Vinohradech, druhý v Purkyňově u Národní třídy. | David Zima
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Profimedia
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Shutterstock.com
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | abl.scom
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto) | Shutterstock

Detaily Dukova (†82) pohřbu: Katolická církev promluvila o písních, hostech i organizaci

Marek Ztracený (40) se plácl přes kapsu: Řadovka za desítky milionů!

Hrůza na slunném ostrově: Řidič vlétl do lidí! Mnoho zraněných

Velký čtenářský průzkum: Řekněte nám, co vás baví na Blesku!

Divoká premiéra komedie Milion: Nožka pro Lábuse a vášeň VIP dcery!

Hejtmanka Vildumetzová „na životní křižovatce“: Konec kvůli krachu manželství?!