Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta
19
/
19
Prohlédnout znovu
Lukáš (34) v Praze smaží křížence amerických donutů a francouzských croissantů: Denně zpracuje 45 kg těsta
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se našel v odvětví, které pro něj bylo zcela cizí - začal vyrábět poctivé francouzsko-americké croblihy.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Lukáš Vašek je majitelem pekárny OH Deer Bakery, kde se smaží croblihy.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Dlouhodobě nejoblíbenější variantou croblih jsou podle Lukáše ty s Nutellou.
|
David Zima
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Když začínal se svou pekařskou/cukrářskou kariérou, neuměl prý Lukáš Vašek upéct ani bábovku. Do tří let prodává stovky svých originální croblih, které mají nejrůznější chuťové variace.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Původně se Lukáš živil jako geoinformatik v mezinárodní korporaci. Nakonec se přece jen rozhodl zkusit prosadit se v odvětví, které mu bylo absolutně neznámé. A tak se do Prahy dostaly croblihy.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Kromě croblih vyrábí Lukáš ještě jiné sladké pochutiny.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Podstatou croblih je jejich tvar připomínající americký donut, a croissantové těsto.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Správná smažená crobliha je měkká, s náplní a načechraná - přesně jako to má být u croissantů.
|
Lukáš Vašek - Oh Deer Bakery
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům.
|
David Zima
Takovéto sladké výtvory Lukáš Vašek dennodenně peče zákazníkům.
|
David Zima
Jeden obchod Oh Deer Bakery je k nalezení na Vinohradech, druhý v Purkyňově u Národní třídy.
|
David Zima
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto)
|
Profimedia
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto)
|
Shutterstock.com
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto)
|
abl.scom
Lukáš vsadil na zvláštní kombinaci croissantů a amerických koblih. A zatím mu to vychází znamenitě, v Praze denně rozprodává stovky sladkých pochutin. (ilustrační foto)
|
Shutterstock
Obézního pacienta z bytu vyndávali oknem: 336 kg vážícího muže stěhoval jeřáb
Natáčení pokračování Teorie tygra odloženo: Strach o Bartošku!
Smutná zpráva z Příbora: Postřelený Příborníček uhynul!
Zeman poprvé otevřeně o naslouchátku: Hodně mi pomáhá, někdy ale selže
Pražský týden módy: Podlepená Vignerová, zadečky ven a podržtaška Majk Spirit!
Tajemství Pavlova šrámu na hlavě: Prezident se zranil při střelbě ve zbrojovce!