Logo magazínu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

7/28
Prohlédnout znovu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa. | Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků. | Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. | David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky. | David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka

Významný český generál Hyťha: Vážné zranění a operace! Neznámý muž ho napadl nožem?

Přepsaný majetek Jiřího Adamce (77): Nezůstalo mu ani věcné břemeno! Totální kontrola v rukou Jany

Místní o brutálním napadení ženy v Jablonci: Naprostý hnus, policie nic neřeší

Naštvaná cyklistka vybržďovala v Kolíně kamion: Na silnici neměl co dělat!

Pavel opět překvapil: Do Prahy letěl komerční linkou Ryanair. A proč byl v Británii?

Už dnes večer startuje očekávaná StarDance Tour 2025: Cina se bude dělit o tanečnici!