Logo magazínu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

24/28
Prohlédnout znovu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa. | Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků. | Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. | David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky. | David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka

Exkluzivní přehled 100 profesí podle platů: Víme, koho firmy hledají a kolik nabízejí!

Ostudná dohra rozloučení s Jiřím Krampolem (†87): Na karu se porvaly ženské!

Tajemné ženy motoristy Turka: S exotickou kráskou po boku na Oktagonu. Má novou přítelkyni?

Nejsilnější policista dostal padáka! Chlubili se jím, teď má podmínku za uplácení

V zoo ve Zvoli utekl lev a napadl ošetřovatele: Provoz jel 8 let načerno! Kdo za to může?

Hokejový šampion Sýkora má dluh u Červenky a spol.: Překvapivé fiasko!