Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví
22
/
28
Prohlédnout znovu
Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví
Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa.
|
Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit.
|
David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví.
|
David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky.
|
David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví.
|
David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky.
|
David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky.
|
David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká.
|
David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká.
|
David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Povodňové drama v Dubaji zasáhlo i Čechy a Slováky: Hodiny na letišti a taxi za 13 tisíc!
Klavírista Bílé Malásek po vážné bouračce: Tři operace!
Top momenty Fialovy návštěvy USA: Překvapení u Bidena, návštěva CIA, vzpomínka na Havla a večeře s byznysmeny
Prezident se ve Zlínském kraji zranil u oka: „Jsem nešika," vysvětluje krvavý škrábanec
První slova Evy Pavlové o smrti kočky Micky: Odešla s pohlazením v naší blízkosti
Varování meteorologů: Hory zasype až 30 centimetrů sněhu, mráz může spálit květy! Sledujte radar Blesku!