Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví
21
/
28
Prohlédnout znovu
Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví
Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa.
|
Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit.
|
David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví.
|
David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva.
|
David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků.
|
David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky.
|
David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví.
|
David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky.
|
David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky.
|
David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká.
|
David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká.
|
David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit.
|
David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař.
|
Archiv Jaroslava Vašáka
Topka se zbaví "neviditelné" Langšádlové. Za mnou je kus práce, hájila se
Blesk našel sestru Ornelly Charlotte: Moje matka všem lhala! Drogy? Ano, bohužel…
Babišovo jmění? Prim hraje Monika! Manželku uvrtal do záležitostí desítek firem
Objednáváte dovolenou? Pozor na největší letošní chytáky! Rady právníka, kdy zbystřit
Pozůstalí po Josefu Lauferovi (†84): Vymazali z parte slavného syna!
Ráj Čechů chce zatočit s davy turistů: Za den pobytu poplatek!