Logo magazínu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

2/28
Prohlédnout znovu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa. | Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků. | Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. | David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky. | David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka

Úsporný Babiš po schůzce s Pavlem: Žádný spor nemáme a na shledanou! Střet zájmů nevysvětlil

Psycholožka o chování Slováčka po smrti Aničky (†29): Dělá chybu, která se často vymstí!

Zveřejněné Epsteinovy e-maily: Trump prý s nezletilou obětí pedofila strávil celé hodiny

Překvapení ve sporu o neprůstřelné vesty: Dodavatel má obraně zaplatit půl miliardy, nařídil soud

Ceremonář o pohřbu kardinála Duky (†82): Proč Pavel odmítl promluvit?

Neuvěřitelný hazard na dálnici D1: Opilý řidič driftoval s kamionem, trefil svodidla a jel dál