Logo magazínu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

1/28
Prohlédnout znovu

Jaroslav (71) vařil v nejvyhlášenějších podnicích Prahy i na spartakiádě. Vzpomíná na řepánky i kuře s broskví

Mistr kuchař Jaroslav Vašák zasvětil kuchařině celý svůj život. Dnes sbírá jídelní lístky a recepty z celého světa. | Koláž Blesk
Mistr kuchař Jaroslav Vašák je dnes již v důchodu. Na gastronomii ale nezanevřel. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Kromě vaření se pan Vašák věnuje i sběru nejrůznějších receptů, gastronomických kuriozit nebo jídelních lístků. | Archiv Jaroslava Vašáka
Vlastní přes tisíc jídelních lístků z různých časových období, z různých koutů republiky, z různých částí světa. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. Některé mu poslali známí. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků a jiných kuriozit. | David Malík
Je libo připomenout si, co se jedlo na silvestra 1989? U pana Vašáka to zjistíte snadno. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to zjistí raz dva. | David Malík
Ve své sbírce má přes tisíc jídelních lístků. | David Malík
Kolik co stálo, kde se co podávalo a hlavně kdy? U pana Vašáka se to dá zjistit raz dva. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Jaroslav Vašák zasvětil vaření celý život. I když je v důchodu, baví jej vařit nadále, a mimoto sbírá jídelní lístky a recepty, a píše kuchařky. | David Malík
Za svůj život nasytil Mistr kuchař haldu hladových krků. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka
Pan Vašák je také autorem mnoha knih s recepty. Jejich sběrem se baví. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Nedávno mu vyšla kniha První republika u stolu. V rámci ní třeba připravoval tradiční švestkové knedlíky. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
Pan Vašák si přál být odmala kuchařem. „Jsem člověkem jednoho povolání,“ říká. | David Malík
O nejrůznějších receptech i z mezinárodní kuchyně toho ví nesmírně mnoho. Na českou však nedá dopustit. | David Malík
Jaroslav Vašák vaří přes 50 let. V roce 1986 obdržel ocenění Mistr kuchař. | Archiv Jaroslava Vašáka

Expert o Pavlovi po boku krále a Trumpa: Polepšili mu! Summit NATO řeší obranu i Ukrajinu

Rolins promluvila o návratu Nedvěda: Překvapivá slova o penězích od šejků!

Neodstoupím, hřímal Babiš a blokoval Sněmovnu. Na znalce z kauzy Čapí hnízdo žene policii

Vláda odmítla zdražení bydlení a paliv: Nové emisní povolenky nezavede! Hledá podporu na zrušení

Tornádo mu zničilo vinohrad, obnovil ho a teď: Štěpána (†47) si vzala rakovina!

Až 34 °C v Česku utnou silné bouřky. Hrozí krupobití i lokální povodně, sledujte radar Blesku