Havelské posvícení je tu: Máme recept na pravé posvícenské hnětýnky
Paní Jarmila Voráčková s nachystanými hnětýnkami.
|
Romana Vébrová
Paní Jarmila Voráčková s nachystanými hnětýnkami.
|
Romana Vébrová
Upečené hnětýnky před tím, než se ozdobí.
|
Romana Vébrová
Zdobení na hnětýnky, část si připravuje Jarmila Voráčková sama.
|
Romana Vébrová
Hnětýnku zdobí Jarmila Voráčková nejprve čokoládovou polevou.
|
Romana Vébrová
Nazdobené posvícenské hnětýnky. Klasické jsou kruhové s vykrajovanými okraji, ale pekařky si někdy zvolí i tvary jiné, například srdce.
|
Romana Vébrová
Nazdobené posvícenské hnětýnky. Klasické jsou kruhové s vykrajovanými okraji, ale pekařky si někdy zvolí i tvary jiné, například srdce.
|
Romana Vébrová
Nazdobené posvícenské hnětýnky. Klasické jsou kruhové s vykrajovanými okraji, ale pekařky si někdy zvolí i tvary jiné, například srdce.
|
Romana Vébrová
Nazdobené posvícenské hnětýnky. Klasické jsou kruhové s vykrajovanými okraji, ale pekařky si někdy zvolí i tvary jiné, například srdce.
|
Romana Vébrová
Nazdobené posvícenské hnětýnky. Klasické jsou kruhové s vykrajovanými okraji, ale pekařky si někdy zvolí i tvary jiné, například srdce.
|
Romana Vébrová
Zdobení hnětýnek je na fantazii každé pekařky.
|
Romana Vébrová
Zdobení hnětýnek je na fantazii každé pekařky.
|
Romana Vébrová
Zdobení hnětýnek je na fantazii každé pekařky.
|
Romana Vébrová