Specialita z Gorolie: Plněný bachor! Nejdřív ohrnete nos, ale pak nemůžete přestat jíst!
Primáš folklórní kapely Nowina Peter Byrtus z Bystřice na Frýdecko-Místecku je zároveň mistrem v přípravě gorolské speciality zvané bachor.
|
Foto Blesk – Jana Gartnerová
Beskydské speciality si můžete uvařit i doma. Recepty najdete v nové kuchařce Blesku, kterou už nyní najdete na pultech obchodů.
|
Blesk
Když Peter Byrtus připravuje bachor, moc vábně pokrm před pečením nevypadá, ale po vytažení z trouby je to lahůdka.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Když Peter Byrtus připravuje bachor, moc vábně pokrm před pečením nevypadá, ale po vytažení z trouby je to lahůdka.
|
Blesk:Jana Gartnerová
Primáš folklórní kapely Nowina Peter Byrtus z Bystřice na Frýdecko-Místecku je zároveň mistrem v přípravě gorolské speciality zvané bachor.
|
Blesk:Jana Gartnerová