Chřipka? Na Slovácku ji zahánějí kysaným zelím
|
Antonín Vrba
Kulturní dům v Blatničce na Hodonínsku praskal při mezinárodní soutěži o nejlepší domácí kysané zelí ve švech. Lidé měli k ochutnání 177 vzorků od svých sousedů a přátel.
|
Antonín Vrba
Kulturní dům v Blatničce na Hodonínsku praskal při mezinárodní soutěži o nejlepší domácí kysané zelí ve švech. Lidé měli k ochutnání 177 vzorků od svých sousedů a přátel.
|
Antonín Vrba
Nejlepší domácí kysané zelí letos na moravsko-slovenském pomezí vyrobila Marta Šimková, učitelka mateřské školky z Bílovic.
|
Antonín Vrba
Kulturní dům v Blatničce na Hodonínsku praskal při mezinárodní soutěži o nejlepší domácí kysané zelí ve švech. Lidé měli k ochutnání 177 vzorků od svých sousedů a přátel.
|
Antonín Vrba
Kulturní dům v Blatničce na Hodonínsku praskal při mezinárodní soutěži o nejlepší domácí kysané zelí ve švech. Lidé měli k ochutnání 177 vzorků od svých sousedů a přátel.
|
Antonín Vrba
Nejlepší domácí kysané zelí letos na moravsko-slovenském pomezí vyrobila Marta Šimková, učitelka mateřské školky z Bílovic.
|
Antonín Vrba
Kulturní dům v Blatničce na Hodonínsku praskal při mezinárodní soutěži o nejlepší domácí kysané zelí ve švech. Lidé měli k ochutnání 177 vzorků od svých sousedů a přátel.
|
Antonín Vrba