Potravinářská inspekce: Nekvalitní zmrzliny přibývá, u točené půlka vzorků neobstála!
Odběr vzorku kopečkové zmrzliny pro analýzu v laboratořích SZPI.
|
Zdeněk Matyáš
Oblíbená letní pochoutka. Podle zjištění SZPI ale ze l28 letos odebraných vzorků točené a kopečkové zmrzliny bylo jako nevyhovující označena téměř polovina.
|
Zdeněk Matyáš
Oblíbená letní pochoutka. Podle zjištění SZPI ale ze l28 letos odebraných vzorků točené a kopečkové zmrzliny bylo jako nevyhovující označena téměř polovina.
|
Zdeněk Matyáš
Odběr vzorku kopečkové zmrzliny pro analýzu v laboratořích SZPI.
|
Zdeněk Matyáš
Oblíbená letní pochoutka. Podle zjištění SZPI ale ze l28 letos odebraných vzorků točené a kopečkové zmrzliny bylo jako nevyhovující označena téměř polovina.
|
Zdeněk Matyáš
Kontrolu inspektorek SZPI přijala majitelka brněnské zmrzlinárny Klára Zoe Campani s úsměvem Její vyhlášený podnik nemá s kvalitou zmrzlin problém.
|
Zdeněk Matyáš
Odběr vzorku kopečkové zmrzliny pro analýzu v laboratořích SZPI.
|
Zdeněk Matyáš
Odběr vzorku kopečkové zmrzliny pro analýzu v laboratořích SZPI.
|
Zdeněk Matyáš
Kontrolu inspektorek SZPI přijala majitelka brněnské zmrzlinárny Klára Zoe Campani s úsměvem Její vyhlášený podnik nemá s kvalitou zmrzlin problém.
|
Zdeněk Matyáš
Po odběru vzorků zmrzliny následuje dokumentace a odeslání vzorků do laboratoří.
|
Zdeněk Matyáš