Logo magazínu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

1/7
Prohlédnout znovu

Extrémní menu: Jak chutná pražený červ nebo vařený had? Brňané si na nich pochutnali

Václavík se netradiční kuchyni věnuje již více než deset let, začal s večery věnovanými hmyzu. | Markéta Malá
Na menu byly i šneci. | Markéta Malá
Hadi připomínají sojové maso. | Markéta Malá
Sehnat maso z žáby, hada či krokodýla není v našich krajích jednoduchá ani levná záležitost. | Markéta Malá
Extrémní menu: Brňané si pochutnali na žabích stehýnkách, pražených červech i hadech. | Markéta Malá
Extrem food night se orientuje na další pro Čechy exotické pokrmy jako štíry, tarantule či velbloudy a v Brně se koná již třetím rokem. | Markéta Malá
Na Hadech z Vietmanu a krokodýlech ze Zimbabve si pochutnávali o víkendu návštěvníci Extrem food night v brněnském Klubu cestovatelů. | Markéta Malá

Pitva potvrdila počet těl v autě vytaženém z Lipna: Už se čeká jen na testy DNA!

Laffita (60) na své životní přehlídce: Padl na kolena a klaněl se! Slzy, polibek i strach

Velký požár v Bohušovicích na Ohří: Hoří hala se zábavní pyrotechnikou

Adam Vojtěch se připravuje na ministerstvo a hlásí šťastnou zprávu: Narodila se mu dcera!

Trump má zase modřinu. Vnučka Kai propálila: Prezident s problémem bojuje déle?

Kuchař Babica po zápase Sparty ve spárech chorvatské policie: Zavařil si!