Logo magazínu

Hmyz rozemletý na prach do klobás a salámu? Za pár let běžná přísada, tvrdí vědci z MENDELU

3/3
Prohlédnout znovu

Hmyz rozemletý na prach do klobás a salámu? Za pár let běžná přísada, tvrdí vědci z MENDELU

Manželé Sloupenští vsadili na výrobu hmyzích pochoutek. Zájem předčil očekávání. | Zdeněk Matyáš, archiv
Odborníci z Mendelovy univerzity se zaměřili na využití hmyzího prášku v masných výrobcích. První výsledky ukazují, že přídavek této suroviny by mohl vylepšit jejich výživovou hodnotu. | Zdeněk Matyáš, archiv
Manželé Sloupenští vsadili na výrobu hmyzích pochoutek. Zájem předčil očekávání. | Zdeněk Matyáš, archiv

Pavel sám na pohřbu Duky vedle Zemanových a Klausových: Kam odjela první dáma Eva?

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Velký smutek v Čáslavi: Zemřel místostarosta a uznávaný lékař

Fotky dětí, telefonát od mámy: Záchranář Marek Dvořák popsal děsivé chvíle u smrtelných nehod

Prodloužený víkend politiků: Otužování, Cimrmani, Malá v kuchyni i zahradník Rakušan

Uniklo z famózního galavečeru Pirelli: Střípky ze zákulisí! Mejdan jako u Gatsbyho