Logo magazínu

Hmyz rozemletý na prach do klobás a salámu? Za pár let běžná přísada, tvrdí vědci z MENDELU

3/3
Prohlédnout znovu

Hmyz rozemletý na prach do klobás a salámu? Za pár let běžná přísada, tvrdí vědci z MENDELU

Manželé Sloupenští vsadili na výrobu hmyzích pochoutek. Zájem předčil očekávání. | Zdeněk Matyáš, archiv
Odborníci z Mendelovy univerzity se zaměřili na využití hmyzího prášku v masných výrobcích. První výsledky ukazují, že přídavek této suroviny by mohl vylepšit jejich výživovou hodnotu. | Zdeněk Matyáš, archiv
Manželé Sloupenští vsadili na výrobu hmyzích pochoutek. Zájem předčil očekávání. | Zdeněk Matyáš, archiv

Havlíček jako hudební fajnšmekr: Vadí mu Babišovy italské šlágry? A promluvil i o rodině

Bohdalová (94) po pohřbu Duky (†82): Řekla jsem mu svůj názor na víru! Pak jsem se lekla…

Martin Kuba vytáhl psa a nový podcast: Zaútočí na křeslo šéfa ODS? Připravuje si půdu, míní politolog

Ochladí se, na svátek bude i sněžit! Teploty klesnou až k -5°C, sledujte radar Blesku

Onemocněly rakovinou prsu, teď nafotily silné snímky: Nadechni se, zvládla jsi to!

Šeredová: Louis Buffon není protekční synáček. Česko si vybral sám, „ty vole“ už znal