Špaldoto, čočka s kešu nebo guláš z hlívy: Menzy MUNI vaří i pro vegany
Kuchař v univerzitní menze na Moravském náměstí nabídl i zeleninový karbanátek s bramborovou kaší.
|
Zdeněk Matyáš
Univerzita zareagovala na vzrůstající zájem o veganskou stravu.
|
Zdeněk Matyáš
Student Benjamín Juráň si v pátek pochutnával na černé čočce beluga s ořechy kešu. Jako vyznavač veganské stravy přístup univerzity vítá.
|
Zdeněk Matyáš
K dispozici jsou i veganské burgry a tortilly.
|
Zdeněk Matyáš
Univerzita zareagovala na vzrůstající zájem o veganskou stravu.
|
Zdeněk Matyáš
Vedoucí menzy MUNI na Moravském náměstí Marie Ženatá.
|
Zdeněk Matyáš
Informační tabule ukazuje přehledně nabídku i ceník jídel pro studenty a veřejnost. Střídá se na ní průběžně český a anglický text.
|
Zdeněk Matyáš
Univerzita zareagovala na vzrůstající zájem o veganskou stravu.
|
Zdeněk Matyáš