Červíci v pěti chutích: Česko propadlo pojídání hmyzu, v Evropě je lídrem v produkci
5
/
10
Prohlédnout znovu
Červíci v pěti chutích: Česko propadlo pojídání hmyzu, v Evropě je lídrem v produkci
Manželé Sloupenští mají v Blansku výrobu delikates z červů.
|
rodinný archiv
Takto vypadají výrobní prostory blanenské výrobny červích delikates.
|
WorUp
Takto vše začalo. V místostnosti o ploše 30 m2.
|
WorUp
Takto vypadají výrobní prostory blanenské výrobny červích delikates.
|
WorUp
Takto vypadají výrobní prostory blanenské výrobny červích delikates.
|
WorUp
Takto vypadají výrobní prostory blanenské výrobny červích delikates.
|
WorUp
Libor Sloupenský, zakladatel firmy se sušenými červíky.
|
WormUp
Manželé Sloupenští.
|
WormUp
Manželé Sloupenští.
|
WormUp
Křupaví červíci si našli cestu na české stoly.
|
WormUp
Monika Babišová prolomila mlčení. Po rozchodu se pochlubila „novým já“
Tereza Kerndlová: Bouračka! S manželem ji odvezla záchranka
Pekarová s rozmrzelou TOP 09 řeší po fiasku prázdné křeslo: Novým ministrem pro vědu Ženíšek?
Kamera zachytila otřesnou nehodu: Muže v reflexní vestě auto odmrštilo, neměl šanci přežít
Putinova pompézní inaugurace: Pátá přísaha a herci či zpěváci. Dorazil i Steven Seagal
Přes 50 milionů pro Michelina: Česko z toho zatím nic nemá. Kdy se restaurace dočkají?