Čerstvé pečivo nemusíte kupovat! Upečte si máslové bulky a rohlíčky podle královny marmelád
4
/
8
Prohlédnout znovu
Čerstvé pečivo nemusíte kupovat! Upečte si máslové bulky a rohlíčky podle královny marmelád
Jozefína Růžičková připravuje místo marmelády domácí dezinfekci.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Domácí bulky
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Jozefína Růžičková se jinak věnuje výrobě marmelád.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Správně uhnětené těsto je pružné a nelepivé.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Části těsta rozválíme do trojúhelníkového tvaru.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Následně ho zatočíme tak, aby cíp překrýval namotanou část.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Rohlík má ještě kynout 30 až 45 minut.
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
A tady je výsledek!
|
Vlaďka Hradská, archiv Jozefíny Růžičkové
Pavel v zemi samurajů: Šílené vedro přes 36 °C! Obdivoval šinkanzen a hrad z „bondovky“
Zemřel praotec metalu Ozzy Osbourne (†76): Stihl vysněnou rozlučku!
Čeští záchranáři o misi po povodni v Texasu: Při setkání s místními jsme měli slzy na krajíčku
Mámě Lucii (38) rakovinu plic odhalili až v pokročilém stádiu: Smrtelná nemoc přišla tiše
Zpěvačka Ewa Farna šla s pravdou ven: Proč si najednou mění jméno!
Známá reportérka končí v extralize. Kluby si stěžovaly na její práci, zůstane u fotbalu