Logo magazínu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

5/5
Prohlédnout znovu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

Rebarborový koláč | profimedia.cz
Sklizeň rebarbory | Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte. | Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy. | Shutterstock.com
| shutterstock.com

Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost

Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!

Neurolog Stránský o borelióze: Co stojí za prudkým nárůstem případů? A léčí se správně?

Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!

Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou

Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...