Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
3
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Pavel vedle Bartoškové a Decroix v modré róbě. Politici na zakončení Varů
Šéf ANO Babiš: Přiznal vážnou operaci! Rok byl na vozíku a učil se znovu chodit
Trump oznámil 30procentní cla pro celou EU. „Debakl!“ pění Havlíček, Fiala chce najít řešení
Tajemství symbolů na rukou Čvančarové: Gesto pro mrtvou kamarádku Kolouchovou (†46)!
Nehoda historické Jawy: Nepřežila Terezka (†16) s dědečkem
Siniaková ovládla wimbledonský mix, příště má ale smůlu: Podraz na šampionku!