Logo magazínu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

3/5
Prohlédnout znovu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

Rebarborový koláč | profimedia.cz
Sklizeň rebarbory | Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte. | Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy. | Shutterstock.com
| shutterstock.com

Pavel pověřil Babiše! Hrad potvrdil posun v jednání o vládě, šéf ANO ji chce mít do půlky prosince

Herec Jiří Lábus (75): Utajená rodina!

Strašák jménem CHOPN: Plíživá nemoc ohrožuje Čechy! Koho se týká?

Kardinál Duka po akutní operaci: Dlouhý pobyt v nemocnici. O předávání metálů přijde

Trump na vyšetření po modřinách a otoku nohou: Velká zpráva o jeho zdraví

Obchodní ředitel Plzeňského prazdroje Roman Trzaskalik v Hráčích: Pozor! Vesnické hospody jsou v ohrožení!