Logo magazínu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

3/5
Prohlédnout znovu

Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?

Rebarborový koláč | profimedia.cz
Sklizeň rebarbory | Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte. | Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy. | Shutterstock.com
| shutterstock.com

Pavel vedle Bartoškové a Decroix v modré róbě. Politici na zakončení Varů

Šéf ANO Babiš: Přiznal vážnou operaci! Rok byl na vozíku a učil se znovu chodit

Trump oznámil 30procentní cla pro celou EU. „Debakl!“ pění Havlíček, Fiala chce najít řešení

Tajemství symbolů na rukou Čvančarové: Gesto pro mrtvou kamarádku Kolouchovou (†46)!

Nehoda historické Jawy: Nepřežila Terezka (†16) s dědečkem

Siniaková ovládla wimbledonský mix, příště má ale smůlu: Podraz na šampionku!