Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
2
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Špatná zpráva pro exposlance Dominika Feriho! Zamítli jeho stížnost
Mrazivá slova Aleše Palána o smrti Klišíka (†62): Několikrát utekl hrobníkovi z lopaty!
Milionový podvod církve na Berounsku: Policie navrhla obžalovat duchovní!
Ministr Válek: Výlet do Dubaje na golf s manažerem. Jeho firma vyhrála tendr na ministerstvu
Nedožité 86. narozeniny Karla Gotta (†80): Vdova Ivana plánuje nový vztah! Prozradila, co se děje s Bertramkou
Brněnský politik Matěj Hollan (40) odhalil intimní tabu: Normálně to nedělám, ale...