Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
1
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Tajemství symbolů na rukou Čvančarové: Gesto pro mrtvou kamarádku Kolouchovou (†46)!
Trumpův »idylický« vztah s Putinem se bortí, ale… Je to podle expertů plus pro Ukrajinu?
Blázniví Rusové rozjíždí turistiku v Afghánistánu: Koupání se samopalem za 70 tisíc!
Štamprle proti střevním problémům na dovolené? Lékařka řekla, jak to je! A pozor na kávu z džezvy!
Nehoda historické Jawy: Nepřežila Terezka (†16) s dědečkem
Siniaková ovládla wimbledonský mix, příště má ale smůlu: Podraz na šampionku!