Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
1
/
5
Prohlédnout znovu
Znáte rebarboru? Proč může být nebezpečná? A jak si na ní pochutnat?
Rebarborový koláč
|
profimedia.cz
Sklizeň rebarbory
|
Shutterstock.com
Rebarboru vždy tepelně zpracujte. Nejprve oloupejte, poté nakrájejte na kousky a povařte.
|
Profimedia.cz
Vybírejte si mladší stvoly, které jsou zelené nebo načervenalé barvy.
|
Shutterstock.com
|
shutterstock.com
Pavel pověřil Babiše! Hrad potvrdil posun v jednání o vládě, šéf ANO ji chce mít do půlky prosince
Herec Jiří Lábus (75): Utajená rodina!
Strašák jménem CHOPN: Plíživá nemoc ohrožuje Čechy! Koho se týká?
Kardinál Duka po akutní operaci: Dlouhý pobyt v nemocnici. O předávání metálů přijde
Trump na vyšetření po modřinách a otoku nohou: Velká zpráva o jeho zdraví
Obchodní ředitel Plzeňského prazdroje Roman Trzaskalik v Hráčích: Pozor! Vesnické hospody jsou v ohrožení!