Velikonoční nádivka krok za krokem: Snadný a názorný postup zvládne každý
Nechte péct zhruba 40 minut, dokud nebude nádivka pevná a upečená dozlatova.
|
akademiekvality.cz
Krok první: Rohlíky a vařené uzené maso nakrájejte na kostičky a dejte je do větší mísy.
|
akademiekvality.cz
Krok druhý: Oddělte žloutky od bílků a společně s pokrájenými kopřivovými listy, mlékem a rozpuštěným máslem přidejte do připravené směsi a promíchejte.
|
akademiekvality.cz
Krok třetí: Bílky vyšlehejte do pevného sněhu a opatrně vmíchejte k ostatním surovinám.
|
akademiekvality.cz
Krok čtvrtý: Směs ochuťte špetkou muškátového oříšku, čerstvým pepřem a solí a přelijte do pekáčku vymazaného slunečnicovým olejem.
|
akademiekvality.cz