Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

6/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!

Ministr Martin Dvořák: Autonehoda cestou z letiště! Má zlomenou hrudní kost

Vojáci při cvičení objevili auto na dně Lipna: Uvnitř byly lidské ostatky

Biochemička o zrušení střídání času: Evropa k tomu časem dospěje. Který by měl platit?

Nebezpečný schizofrenik z Bohnic znovu na útěku: Policie ho dopadla v Čakovicích!

Matýsek (5) si chtěl hrát na schovku: Po čtyřhodinové pátrací akci ho našli na nečekaném místě