Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

6/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Exmanželka Jiřikovského o zatčení: Šok z brokovnice v baráku! Děti chtěl vzít do Španělska

Představitelka princezen Veronika Khek Kubařová porodila: Už je z ní maminka!

Putin a jeho želatinové nohy: Proč se třásl na Aljašce? Nové spekulace o zdraví ruského vůdce

Strašné záběry z Kladenska: Na auto s lidmi spadla traverza

Maroš Kramár rok po narození dcery: Utajená operace!

Matka v Bratislavě utopila dcery (†5 a †2) ve vaně a zapálila byt: Pak odešla do baru