Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
6
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Zoufalý Petr Rychlý prosí: Pomozte nám najít Jáchyma! Mívá sebevražedné myšlenky
Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!
Mladá máma s dcerkou (†4) přebíhaly silnici: Střet s autem nepřežily!
Seal líbal krásnou Peštovou! Pod dohledem Habery!
Julian (†27) zachránil rodinu a vykrvácel. Povodně v Texasu mají už přes 50 obětí
Tropy v Česku vystřídají silné bouřky. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku