Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
6
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Exmanželka Jiřikovského o zatčení: Šok z brokovnice v baráku! Děti chtěl vzít do Španělska
Představitelka princezen Veronika Khek Kubařová porodila: Už je z ní maminka!
Putin a jeho želatinové nohy: Proč se třásl na Aljašce? Nové spekulace o zdraví ruského vůdce
Strašné záběry z Kladenska: Na auto s lidmi spadla traverza
Maroš Kramár rok po narození dcery: Utajená operace!
Matka v Bratislavě utopila dcery (†5 a †2) ve vaně a zapálila byt: Pak odešla do baru