Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
5
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Vážná nemoc režiséra Jiřího Adamce (77): Po měsících dohadů… Smutné setkání s Bleskem!
Ministr Martin Dvořák: Autonehoda cestou z letiště! Má zlomenou hrudní kost
Vojáci při cvičení objevili auto na dně Lipna: Uvnitř byly lidské ostatky
Biochemička o zrušení střídání času: Evropa k tomu časem dospěje. Který by měl platit?
Nebezpečný schizofrenik z Bohnic znovu na útěku: Policie ho dopadla v Čakovicích!
Matýsek (5) si chtěl hrát na schovku: Po čtyřhodinové pátrací akci ho našli na nečekaném místě