Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

5/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Zoufalý Petr Rychlý prosí: Pomozte nám najít Jáchyma! Mívá sebevražedné myšlenky

Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!

Mladá máma s dcerkou (†4) přebíhaly silnici: Střet s autem nepřežily!

Seal líbal krásnou Peštovou! Pod dohledem Habery!

Julian (†27) zachránil rodinu a vykrvácel. Povodně v Texasu mají už přes 50 obětí

Tropy v Česku vystřídají silné bouřky. Kde platí výstraha? Sledujte radar Blesku