Logo magazínu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

3/6
Prohlédnout znovu

Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!

Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu. | Shutterstock.com
... | iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální. | Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality. | Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu. | Shutterstock.com
Slaný rohlík | Foto: scom, archiv

Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!

Fiala čelí osobním otázkám: Hrozili mu smrtí! Jak to má s Pavlem, spí v obleku a proč má rád draky?

„Vždycky byl de*il.“ Do Trumpa se ostře obula neteř. A vyčinila demokratům

Dakota Johnsonová ve Varech: Kašle na fanoušky?!

Opilý řidič na D11 zabil ikonu českého skautingu: Dojemné poslední rozloučení s „Jelenem“ Milanem

Smrt Kláry Kolouchové (†46): Přátelé by tam její tělo nechali!