Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
3
/
6
Prohlédnout znovu
Bílé, celozrnné, tmavé nebo rustikální pečivo? 6 tipů, jak bezpečně poznáte, které je které!
Při výběru pečiva dávejte pozor na to, z čeho je vyrobené, ne jakou má barvu.
|
Shutterstock.com
...
|
iStock.com
Celozrnný chleba je plný vlákniny a k snídani tak ideální.
|
Shutterstock.com
Při výběru pečiva dávejte na složení, nikoliv na barvu. Tmavá není zárukou kvality.
|
Shutterstock.com
Bílé pečivo může ohrožovat vaši imunitu.
|
Shutterstock.com
Slaný rohlík
|
Foto: scom, archiv
Zahájení festivalu očima Iny T.: Trefy a úlety!
Fiala čelí osobním otázkám: Hrozili mu smrtí! Jak to má s Pavlem, spí v obleku a proč má rád draky?
„Vždycky byl de*il.“ Do Trumpa se ostře obula neteř. A vyčinila demokratům
Dakota Johnsonová ve Varech: Kašle na fanoušky?!
Opilý řidič na D11 zabil ikonu českého skautingu: Dojemné poslední rozloučení s „Jelenem“ Milanem
Smrt Kláry Kolouchové (†46): Přátelé by tam její tělo nechali!