Logo magazínu

Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla

4/4
Prohlédnout znovu

Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla

Štědrovečerní večeře musí být dokonalá. Máme pro vás pár tipů, jak si usnadnit práci a jak chuť jídla dokonale vyladit. | Shutterstock.com
Nyní už stačí jen servírovat a dozdobit například citronem, plátky rajčat, papriky, petrželkou... | Foto Blesk - Dana Kolářová
Vinná klobása je tradičním vánočním jídlem. | profimedia.cz
Bez kapra si vánoce nelze představit. | profimedia.cz

Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!

Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky

Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!

Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!

Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo

Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!