Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla
4
/
4
Prohlédnout znovu
Aby kapr nesmrděl a ze salátu nebylo bláto: 3 důležité rady, aby se štědrovečerní večeře povedla
Štědrovečerní večeře musí být dokonalá. Máme pro vás pár tipů, jak si usnadnit práci a jak chuť jídla dokonale vyladit.
|
Shutterstock.com
Nyní už stačí jen servírovat a dozdobit například citronem, plátky rajčat, papriky, petrželkou...
|
Foto Blesk - Dana Kolářová
Vinná klobása je tradičním vánočním jídlem.
|
profimedia.cz
Bez kapra si vánoce nelze představit.
|
profimedia.cz
Václav Upír Krejčí po krutém rozvodu: Utajená druhá svatba!
Divoká oslava 40 Karlose: Vyprsená Lela, vykulená Vondráčková a kalhotky sexy brunetky
Srdceryvný příběh paní Jarušky (†74): Rakovinu tajila!
Fatální dovolená v Tatrách: Marie zemřela po nákaze ve wellnessu?!
Levné Chorvatsko? Zapomeňte! Spočítali jsme za vás, kolik dáte za oběd, zmrzlinu či pivo
Poprask v hlavním městě: Ulice brázdili naháči!