Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
3
/
17
Prohlédnout znovu
Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem
Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé.
|
Shutterstock.com
Aperitiv Cava
|
archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské
|
archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem.
|
archiv firem
Aperitiv Prosecco
|
archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené
|
archiv firem
Cukroví pálava
|
archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené.
|
archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský.
|
archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015.
|
archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem
|
Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy
|
Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem
|
Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel.
|
iStock.com
Řízek je už dávno tradicí.
|
Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie.
|
Profimedia.cz
Noční útok na Turka v baru! Oslava volebního úspěchu s trpkým koncem
Syn Andreje Babiše Frederik: S mámou u voleb, s tátou na štábu i u vyjednávání
Zemřela starostka Jirkova Dana Havlátková Jurštaková (†64): Město truchlí
David našel koš praváků a mykolog vysvětluje: Proč rostou na louce?
Bára Kodetová: Krach prodeje domu za 54 milionů! Fatální chyba s realitkou
Matyáška (†5 měs.) zavraždil táta?! Čtyřnásobná maminka nemá ani na hrobeček