Logo magazínu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

17/17
Prohlédnout znovu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé. | Shutterstock.com
Aperitiv Cava | archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské | archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem. | archiv firem
Aperitiv Prosecco | archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené | archiv firem
Cukroví pálava | archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené. | archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015. | archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem | Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy | Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem | Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel. | iStock.com
Řízek je už dávno tradicí. | Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie. | Profimedia.cz

Noční útok na Turka v baru! Oslava volebního úspěchu s trpkým koncem

Syn Andreje Babiše Frederik: S mámou u voleb, s tátou na štábu i u vyjednávání

Zemřela starostka Jirkova Dana Havlátková Jurštaková (†64): Město truchlí

David našel koš praváků a mykolog vysvětluje: Proč rostou na louce?

Bára Kodetová: Krach prodeje domu za 54 milionů! Fatální chyba s realitkou

Matyáška (†5 měs.) zavraždil táta?! Čtyřnásobná maminka nemá ani na hrobeček