Logo magazínu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

14/17
Prohlédnout znovu

Vánoční hodování: Tipy, jak skloubit štědrovečerní menu i cukroví s tím pravým vínem

Správné víno může štědrovečerní požitek korunovat. Poradíme, jak vybrat to pravé. | Shutterstock.com
Aperitiv Cava | archiv firem
Aperitiv Hrabal Svatomartinské | archiv firem
Makrelu zapijte sauvignonem. | archiv firem
Aperitiv Prosecco | archiv firem
Aperitiv Sylvánské zelené | archiv firem
Cukroví pálava | archiv firem
Ke kaprovi ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kaprovi veltlínské zelené. | archiv firem
Ke kaprovi nebo ke klobáse Ryzlink rýnský. | archiv firem
Ke kuřecímu řízku se hodí Chardonnay Barrique 2015. | archiv firem
Krémová rybí polévka se zeleninovým knedlíčkem | Náš Grunt
Test Blesku - vinné klobásy | Blesk.cz
Obdelníčky s vaječným krémem | Thinkstock, shutterstock.com, isifa.com, archiv
Losos se na štědrovečerním stole už zabydlel. | iStock.com
Řízek je už dávno tradicí. | Shutterstock.com
Tradiční štědrovečerní večeře vydá téměř za celodenní příjem energie. | Profimedia.cz

ONLINE: Uplakaní Slavíci vzpomínali na Aničku (†29): Nejtěžší zkouška pro bráchu Felixe!

Zázrak Blesku je zpět: 6 rodin, 6 příběhů a vaše štědrost! Pomáhejte s námi!

Svědci o neštěstí na hradecké ZŠ: Popálené děti a manévr u sprchy! Pomohl klient posilovny

Zemřel Jan Patočka, syn filozofa Patočky. Kvůli režimu pracoval jako dělník

Mareš za Hezuckým v nemocnici: Mlčeli jsme a přitulili se

Jmenuji se Mirek a mám rakovinu slinivky! Topolánek v emotivním projevu popsal boj s nemocí a poděkoval ženě